Hipoalerginė ir lengvai virškinama putpeliena, kurioje yra daug polinesočiųjų riebalų rūgščių, apsaugo širdį ir kraujotakos sistemą. Didelis seleno kiekis apsaugo ląsteles nuo oksidacinio streso, padeda palaikyti odos, sąnarių ir smegenų būklę. Geltonosios morkos mažina cholesterolio kiekį kraujyje, suteikiant apsaugą širdies ir kraujotakos sistemai. Jose gausu antioksidantų, taigi jos palaiko sveiką imunitetą, odą ir regą.
Sudėtis: 85 % mėsa ir organai (59 % kalakutiena, 26 % putpeliena), 4 % geltonosios morkos, 1 % žirnių miltai, 1 % lignoceliuliozė, 1 % linų sėmenų aliejus.
Analitinės sudedamosios dalys: žali baltymai 11,0 %, žali riebalai 7,5 %, žali pluoštai 0,2 %, žali pelenai 2,5 %, drėgmė 78,0 %, kalcis 0,2 %, fosforas 0,2 %, natris 0,3 %, omega-3 0,15 %
Maistiniai priedai 1 kg: vitaminas D3 (3a671) 200 TV, vitaminas E (3a700) 100 mg, biotinsd (3a880) 0,5 mg, cinkas (3b606) 12 mg, manganas (3b504) 3 mg, geležis (3b106) 10 mg, varis (3b406) 4 mg, jodas (3b201) 0,7 mg, taurinas (3a370) 800 mg.
Technologiniai priedai 1 kg: saldžiavaisio pupmedžio derva (E 410) 4,000 mg. Sudėtyje yra natūralių antioksidantų.
Metabolizuojama energija: 1 130 Kcal / kg.
Laikykite sausoje ir vėsioje vietoje, atokiau nuo tiesioginių saulės spindulių.
Šėrimo nurodymai: Norėdami gauti geriausią skonį, patiekite kambario temperatūros. Įsitikinkite, kad jūsų šuo visada turi dubenėlį vandens. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3 dienas.
Gamintojas: Vafo, Praha.