ANALITINIAI KOMPONENTAI
Baltymai 25%, Riebalai 10%, Žalia ląsteliena 3,5%, Žali pelenai 9%, Drėgmė 10%.
PRIEDAI / KG
Maistiniai priedai: 15 000 VN vitamino A, 1 500 UI vitamino D3, 50 UI vitamino E, vario (vario sulfato, pentahidrato) 2 mg, mangano (mangano oksido) 30 mg, cinko (cinko oksido) 60 mg, geležies (geležies sulfato, monohidrato) 40 mg, Jodas (kalio jodidas) 0,5 mg, selenas (natrio selenitas) 0,1 mg.
Su antioksidantais.
Sudėtis: Javai, mėsa (mažiausiai 12% paukštienos miltų), šalutiniai augaliniai produktai (mažiausiai 7% kvietinių sėlenų), aliejai ir riebalai (mažiausiai 0,5% augalinio aliejaus), ankštiniai augalai, mineralai.
NORMAVIMO LENTELĖ
ŠUNS SVORIS | GRAMAS PER DIENĄ |
1 - 5 kg | 50 - 140 g |
05 - 10 kg | 140 - 220 g |
10 - 20 kg | 220 - 345 g |
20 - 30 kg | 345 - 455 g |
30 - 40 kg | 455 - 550 g |
+ 40 kg | 550 - 720 g |