ANALITINIAI KOMPONENTAI
Baltymai 28%, Riebalai 14%, Žalia ląstelieną 3%, Pelenai 9%, Drėgmė 10%.
PRIEDAI / KG
Maistiniai priedai : vitaminas A 15 000 TV, vitaminas D3 1 500 TV, vitaminas E: 50 TV, varis (vario sulfatas, pentahidratas) 2 mg, manganas (mangano oksidas) 30 mg, cinkas (cinko oksidas) 60 mg, geležis (geležies sulfatas, monohidratas) ) 40mg, jodas (kalio jodidas) 0.5mg, selenas (natrio selenitas) 0.1mg.
Su antioksidantais.
Sudėtis: Javai, mėsa ir šalutiniai gyvūniniai produktai (ne mažiau kaip 20% paukštienos miltų), augalinės kilmės šalutiniai produktai (mažiausiai 7% kvietinių sėlenų), aliejai ir riebalai (mažiausiai 0,5% augalinio aliejaus), ankštiniai augalai , mineralinės medžiagos.
RACIONO LENTELĖ
ŠUNS SVORIS | GRAMŲ PER DIENĄ |
01 - 05 kg | 40 - 125 g |
05 - 10 kg | 125 - 200 g |
10 - 20 kg | 200 - 315 g |
20 - 30 kg | 315 - 415 g |
30 - 40 kg | 415 - 500 g |
+ 40 kg | 500 - 700 g |