Sudėtyje esantys ančiuviai aprūpina organizmą aukščiausios kokybės, lengvai virškinamais baltymais, turi optimaliai subalansuotą omega 3/6 santykį – 1:3. Natūralūs liepžiedžių, granatų ir kiaulpienių šaknų ekstraktai buvo atrinkti dėl stiprių antioksidacinių bei imunitetą stimuliuojančių savybių. Vitaminų ir mikroelementų kompleksas užtikrina sklandų organizmo procesų funkcionavimą.
Biologiškai aktyvios medžiagos:
Liepų žiedai (Tilia spp.):
stabdo senėjimą, apsaugo nuo laisvųjų radikalų, . Pasižymi aktyvumu prieš naviko ląsteles, blokuoja uždegiminius procesus.
Kiaulpienė (Taraxacum officinale):
augalas, stipriai gerinantis virškinimo sistemos darbą, pašalina skysčių perteklių iš organizmo. Padeda šalinti toksinus ir apsaugo nuo uždegimo. Sudėtyje esantis prebiotikas inulinas - padidina bifidobakterijų skaičių žarnyne.
Granatai (Punica granatum):
tai stiprus antioksidantas, stabdantis ląstelių pažeidimą ir oganizmo senėjimą, suteikia energijos, suteikia žvalumo.
Vitaminų ir mineralų kompleksas
- užtikrina odos atsinaujinimo procesus, teigiamai veikia akis, imuninę ir lytinę sistemas.
Didelis natūralaus omega-3 kiekis
: turi priešuždegiminių savybių, stiprina imunitetą, apsaugo širdį, užtikrina sąnarių lankstumą, odos elastingumą, sumažina nutukimo riziką.
Šidigerio juka (Yucca schidigera)
: pagerina virškinimo procesus ir mažina amoniako susidarymą, taip sumažinant dujų kiekį ir išmatų kvapą.
Bio MOS ir FOS (fruktooligosacharidai ir monooligosacharidai):
tai angliavandeniai, kurie natūraliai randami vaisiuose ir daržovėse, sukuria puikią terpę žarnyno bakterijomsį, padeda pagerinti maisto medžiagų pasisavinimą.
Sudėtis: ančiuvių miltai 31%, didžiosios pupelės 20%, žirnių baltymai, žirnių krakmolas, aliejai ir riebalai (iš jų 3,2% žuvų taukų), mineralinės medžiagos, FOS, Šidigerio juka, žolelių perdirbimo produktai – liepų žiedai (Tilia spp. 0,0147%). Priedai (kg): vitaminas A - 31500 TV, vitaminas E - 460 mg, cholino chloridas - 1000 mg, taurinas - 1 000 mg, DL-metioninas - 900 mg, cinko sulfato monohidratas - 245 mg (Zn - 90 mg), vario chelatas - 70 mg (Cu - 18 mg). Technologiniai priedai: antioksidantai, konservantai (kuriuose gausu tokoferolių) natūralios kilmės ekstraktas - 33,7 mg. Natūralūs augalinės kilmės priedai: Natūralūs žolelių perdirbimo produktai: vaistinė kiaulpienė (Taraxacum officinale) - 240 mg, paprastieji granatai (Punica granatum) - 108 mg, vaistinis rozmarinas (Rosmarinus officinalis) - 0,7 mg. Analitinė sudėtis: drėgmė - 8,0%, žali baltymai - 31,0%, žali riebalai ir aliejai - 15,0%, žalia ląsteliena - 3,9%, žali pelenai - 9,0%, kalcis - 1,2%, fosforas - 1,0%, Omega-3 - 1,5%, Omega-6 - 3,0%. Energetinė vertė: 3518 kcal / kg - 14,7 MJ / kg